Гра Врятувати дівчину

У грі "Врятувати дівчину" на вас чекає серія кумедних міні головоломок. Тут ви познайомитеся з дівчиною, яка постійно влипає в неприємності. Іноді виникають комічні ситуації, які змушують просто посміхнутися. А іноді справа набуває серйозного характеру і доводиться демонструвати чудеса спритності та спритності, щоб врятувати бідолаху.

Як грати?

Суть гри дуже проста. Ви будете не тільки спостерігати за пригодами навіженої дівчини, а й брати в них безпосередню участь. Попереду на вас чекає серія незвичайних ситуацій, які можна вирішити двома сценаріями. Вам потрібно вибрати один із двох предметів, і це змоделює подальшу ситуацію.

Наприклад, коли в будинку почнеться пожежа і дівчина зайде в кімнату, де повно диму, на екрані з'являться дві речі - ганчірка і вентилятор. Виберіть ганчірку, якою дівчинка прикриє обличчя і вибіжить із кімнати. Або ж під час зустрічі зі злісним псом дайте йому м'ясний окіст, а не непотрібну курку-пищалку. На деяких рівнях потрібно підійти до вибору предмета логічно, а іноді логіку доведеться відключати і діяти врозріз зі здоровим глуздом. Але зате буде дуже весело і цікаво! Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Врятувати дівчину, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Міні Ігри
4.0903294367694 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 941)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Save the Girl.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 941 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри