Гра Сканворди для Друку на Принтері - Сканкросс (38шт)

Ласкаво просимо до захопливого світу "Сканвордів Сканкросс", які ви можете роздрукувати на принтері та насолоджуватися головоломками в будь-який зручний час! Ми надаємо вам доступ до 38 головоломок, розділених на три захопливі категорії. 1. Сканкрос - класичні сканворди, головоломки середнього рівня складності. Підходить для тих, хто шукає помірний виклик 2. Сканкрос-Велікан - головоломки у великому шрифті, призначені для слабозорих людей. Ті самі класичні сканворди та кросворди, але зі зручністю у фокусуванні. 3. Сканкрошка - сканворди для дітей, ідеальний спосіб розвивати словниковий запас і логічне мислення вашої дитини. Цікаві та освітні завдання для маленьких героїв!

Як грати?

Інструкція з роздруківки. Прокручуйте всі сканворди до самого низу і читайте назви. Відкривайте деякі та переглядайте, а потім натисніть на обрану головоломку, вона відкриється в новому вікні у форматі картинки. Після чого ви можете легко роздрукувати її і почати розгадувати. Бажаємо вам удачі в розгадуванні і масу задоволення від гри! 😊

Тут розташована онлайн гра Сканворди для Друку на Принтері - Сканкросс (38шт), пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
5 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Гра отримала оцінку 5.0 з 5, проголосувало 1 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри