Фігурні та СМС Сканворди для Друку (22шт)

Ласкаво просимо в захопливий світ наших оригінальних сканвордів! Сьогодні на вас чекає новий набір "Фігурні та СМС Сканворди для Друку (22 шт.)", що вміщують два унікальних типи головоломок. Зустрічайте 7 штук фігурних сканвордів у формі різних геометричних фігур. Розгадуйте слова та заповнюйте клітинки всередині фігур, дотримуючись підказок. Також на вас чекають 15 СМС-сканвордів, де вам належить співвіднести цифри у визначеннях із буквами на кнопках телефону. Розгадуйте сканворди, прочитуючи букви, що відповідають цифрам на кнопках смартфона і проводьте час весело.

Як грати?

Головна функція це можливість скачування і друку кожного сканворду. Перегляньте унікальні форми головоломок для урізноманітнення вашого інтелектуального досвіду. На вас чекають цікаві та креативні СМС сканворди, що вимагають поєднання цифр і букв. Серед фігурних сканвордів будуть такі як: серце, ромб, гриб, ялинка та інші. З цим захопливим набором ви насолоджуватиметеся інтелектуальними викликами, розв'язуючи головоломки у формі фігур і розгадуючи СМС Сканворди. Завантажте їх усі та пориньте у світ розумових пригод уже сьогодні!

Тут розташована онлайн гра Фігурні та СМС Сканворди для Друку (22шт), пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Гра отримала оцінку 3.0 з 5, проголосувало 1 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри