Блокові Сканворди, Суперсканворди та Зайві Букви для Друку (23шт)

Блокові Сканворди, Суперсканворди та Зайві Літери для Друку (23шт) - це можливість прийняти виклик і зануриться в захопливий світ головоломок із цим різноманітним набором сканвордів, створеним для різних рівнів складності. На вас чекає 7 Блокових сканвордів з підвищеною щільністю перетину слів і унікальною структурою з декількох пов'язаних блоків, що робить ці головоломки захопливими та динамічними. Викликайте свій інтелект, знаходячи шляхи перетину слів і розгадуючи приховані зв'язки. Також доступно 4 суперсканворди, величезні розміри яких дозволяють друкувати на форматах А2, А1 і більших, надаючи вам максимальне задоволення від розгадування. Заглибтеся в масштаб і розгадайте слова в гігантських головоломках. Ну і насамкінець, 12 сканвордів із зайвими буквами, в яких вам доведеться продемонструвати свою кмітливість, відкидаючи зайві літери в словах-визначеннях і вписуючи їх у сітку. Ця особливість надає головоломкам додаткового шару складності та вимагає точності в кожному кроці.

Як завантажити?

Просто виберіть сканворд за вашим смаком і скористайтеся можливістю скачування та друку кожного з них. На вас чекає розмаїття стилів і рівнів складності, щоб кожен міг знайти ідеальну головоломку. Завантажуйте, роздруковуйте і розгадуйте! Відкрийте для себе захопливий світ сканвордів із цим набором, що пропонує різні рівні складності та унікальні особливості. Насолоджуйтесь головоломками, розгадуйте слова і привнесіть елемент суперництва у свої розваги!

Тут розташована онлайн гра Блокові Сканворди, Суперсканворди та Зайві Букви для Друку (23шт), пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
1 1 1 1 1 (Оцінок гри 0)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Гра отримала оцінку з 5, проголосувало чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри