Сканворди для Друку з Відповідями (400 шт)

Ласкаво просимо у світ головоломок! У нас для вас підготовлено аж 400 сканвордів із відповідями - це чудова нагода не тільки розвивати розумові навички, а й насолоджуватися грою у зручний момент. Ось, як це працює. На цій сторінці надані сканворди з можливістю вибору. Кожен сканворд представлений окремим зображенням з відповідями. Способів використання всього два. Можна переглядати і роздруковувати кожен сканворд за номером окремо. Також доступний архів для скачування всіх головоломок за один раз.

Як завантажити і як грати?

Натисніть на номер сканворду, щоб переглянути зображення. Для друку використовуйте відповідну функцію вашого переглядача зображень. Якщо ви віддаєте перевагу скачуванню всього відразу, скористайтеся скачуванням архіву. Величезним плюсом цих сканвордів є відповіді, наявність яких дуже радує. Для кожного номера сканворду є і картинка з відповідями. Ви можете без проблем знайти відповідь для кожного питання і таким чином вивчити всі питання і знати на них відповіді в майбутньому. Бажаємо вам захопливих моментів із головоломками та багато задоволення від розгадування!

Тут розташована онлайн гра Сканворди для Друку з Відповідями (400 шт), пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
2.375 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 40)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • -
Інформація про гру:
  • Гра отримала оцінку 2.4 з 5, проголосувало 40 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри