Сканворди з Фрагментами та Незвичайні Сканворди для Друку (48 шт)

"Сканворди з Фрагментами та Незвичайні Сканворди для Друку" - особлива збірка з 48 головоломок, які надають дивовижне розмаїття та нестандартні підходи до розгадування! Ці сканворди діляться на дві групи. Сканворди з фрагментами мають дрібні картинки розкидані по всьому ігровому полю в клітинках. У кожну клітинку, позначену таким малюнком, потрібно вписати один зі складів цього слова. Незвичайні сканворди позначають набір різних сканвордів за типом, як-от: Фінські, Рвані, Стільникові, Циклосканворди та інші. Насолоджуйтеся унікальними ілюстраціями, що доповнюють процес розгадування.

Як завантажити?

Завантажуйте та друкуйте головоломки для зручності використання. Просто натискайте клавішу "Скачтаь", розташовану праворуч, навпроти кожного сканворду. Для початку ви можете подивитися прев'ю кожного з них, а потім вже завантажувати. Пориньте в захопливий світ розмаїття і творчості, представленого в цій збірці. Пошукайте рішення або підказки, якщо вони вам потрібні. Кожна з цих головоломок стане захопливою перевіркою для вашого інтелекту і джерелом творчого задоволення. Приємного розгадування!

Тут розташована онлайн гра Сканворди з Фрагментами та Незвичайні Сканворди для Друку (48 шт), пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
1 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Гра отримала оцінку 1.0 з 5, проголосувало 1 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри