Американські Сканворди Онлайн (Набір 71шт)

Ласкаво просимо у світ Американських Сканвордів Онлайн (Набір 71 шт.)! Це ціла збірка захопливих головоломок, де ви зможете перевірити свої знання та логічні здібності. У цій колекції зібрані унікальні американські сканворди, що надають вам можливість насолодитися розгадуванням слів у стилі, характерному для Америки. Сканворди виконані в американському стилі, що додає своєрідності та унікальності вашому ігровому процесу. Пориньте у світ цікавих і нестандартних завдань, які змусять вас замислитися і застосувати свої логічні навички.

Як грати?

На вас чекає онлайн розгадування! Насолоджуйтесь процесом розгадування слів онлайн, без необхідності скачування або друку. Просто виберіть сканворд і починайте гру. Ви можете перемикати всі сканворди один за одним, без можливості вибору відразу потрібного номера. Усі сканворди містять у собі анаграми - перемішані літери відповідей, що робить головоломки ще більш захопливими. Вгорі над кожним сканвордом є шкала у відсотках, яка показує наскільки пройдений сканворд. Що більше правильних відповідей, то більший ваш відсоток проходження. Варто звернути увагу, що при перемиканні, всі заповнені клітинки очищаються. Отже, виберіть свій сканворд, розгадуйте слова онлайн і насолоджуйтеся унікальним американським стилем головоломок!

Тут розташована онлайн гра Американські Сканворди Онлайн (Набір 71шт), пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
1 1 1 1 1 (Оцінок гри 0)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Гра отримала оцінку з 5, проголосувало чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри