Сканворди з Поворотами, Сканворди Дует і Каркаси для Друку (19шт)

Сканворди з Поворотами, Сканворди Дует і Каркаси для Друку (19 шт) - супер набір сканвордів для роздруківки на принтері, в якому є три різні види сканвордів. Сканворди-Дует (7 шт) - зустрічайте захопливий формат, де останні літери першого слова стають початковими літерами другого. Розгадуйте сканворд, знаходячи взаємозв'язок між словами і створюючи ланцюжок сенсу. Каркаси (5 шт) - готуйтеся до нового виду головоломок, де визначення рознесені в чотири сторони по периметру сітки. Слова вписуються у відповідний рядок або стовпчик до або після перегородки, створюючи захопливу взаємодію між визначеннями та комірками. Сканворди з Поворотами (7 шт) - вивчіть нову концепцію сканвордів, де слова продовжуються в напрямках, зазначених стрілочками. Підніміть свій рівень складності, здійснюючи обертання навколо клітинок і розгадуючи головоломки в унікальному форматі.

Як завантажити?

Переглядайте список сканвордів і обирайте вподобаний формат і розмір. Вам доступні такі клавіші як: перегляд, скачування і роздруківка. Просто скачайте сканворд у форматі картинки і роздрукуйте її на будь-якому принтері. Ви можете завантажити як один сканворд, так і всі 19 шт, які є в цьому наборі. Просто роздрукуйте всі сканворди і створіть свою колекцію в роздрукованому вигляді, щоб мати можливість розгадувати їх у будь-який час. Пориньте у світ сканвордів із несподіваними поворотами, дуетами слів і каркасами для нових головоломних випробувань!

Тут розташована онлайн гра Сканворди з Поворотами, Сканворди Дует і Каркаси для Друку (19шт), пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
5 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Гра отримала оцінку 5.0 з 5, проголосувало 1 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри