Сканворди Дуаль і Сусідні Букви для Друку (22шт)

Сканворди Дуаль і Сусідні Букви для Друку (22 шт.) - це ще один набір оригінальних сканвордів! У цьому наборі на вас чекають два унікальних типи головоломок. Сканворди Дуаль - це 7 захопливих головоломок, де в кожну клітинку вписано дві літери. Ваше завдання в них зафарбувати зайві літери та перетворити дуальні клітинки на звичайні. Сканворди Сусідні Букви - це 15 головоломок, де для розгадування потрібно замінювати літери в словах на сусідні за алфавітом. Букви А і Я вважаються сусідами, створюючи захопливі та креативні можливості для розгадування слів.

Як завантажити?

У вас є тільки можливість скачування і друку кожної головоломки, також є можливість попереднього перегляду. Просто відкривайте картинку з обраним сканвордом у новій вкладці та завантажуйте картинку на свій пристрій, щоб потім мати змогу переглядати її або роздруковувати в будь-якому місці. На вас чекає унікальний формат Дуальних Сканвордів, що вимагають вашої уваги до деталей. Творчі сканворди "Сусідні Букви" розширюватимуть ваш погляд на головоломки. З цим захопливим набором ви насолодитеся оригінальними методами розв'язання сканвордів. Завантажте і починайте свою розумову пригоду просто зараз!

Тут розташована онлайн гра Сканворди Дуаль і Сусідні Букви для Друку (22шт), пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
1 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Гра отримала оцінку 1.0 з 5, проголосувало 1 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри