Гра Набір Сканвордів з відповідями (326 шт.)

Ласкаво просимо до захопливого світу сканвордів із нашим унікальним "Набором Сканвордів із відповідями (326 шт.)"! Ця колекція пропонує вам захопливі та різноманітні скандинавські кросворди, покликані урізноманітнити ваш розумовий досвід. З кожним новим сканвордом ви поринете в захопливу подорож світом слів. Розгадуйте загадки, розширюйте свій словниковий запас і тренуйте свій розум у різних галузях знань. Цей набір сканвордів має такі бонуси як: відповіді, друк, збереження та очищення. Для кожного сканворду вам надані відповіді, які можна переглянути в будь-який момент. Також для тих, хто хоче розгадувати ці сканворди на папері, є функція друку. А функції збереження та очищення, роблять гру ще більш зручною, адже ви завжди можете очистити кожен сканворд від попередніх слів або ж зберегти гру і продовжити грати іншим разом. Гра дає можливості не тільки розвивати свої лінгвістичні та логічні здібності, а й насолоджуватися захопливим часом у компанії з тисячами різних слів. Чи готові ви до цього захопливого словесного виклику? Давайте розпочнемо цю пригоду слів разом!

Як грати?

Отже, на вас чекає більш ніж 300 сканвордів, які можна перемикати за допомогою синіх стрілок, розташованих праворуч і ліворуч, вгорі ігрового поля. При першому вході в гру, ви потрапляєте на сканворд під номером 1, а потім можете перемикати стрілками всі сканворди по черзі. Щоб зберегти гру і рішення на кожному сканворді, потрібно натискати кнопочку збереження. Щоб роздрукувати, потрібно натискати кнопку із зображенням принтера на кожному сканворді. Здебільшого, всі правила сканворду класичні. Вам потрібно читати питання в клітинках і дивитися на стрілки, що вказують напрямок для відповідей. Кожну відповідь потрібно писати у відведені для неї клітинки, по одній букві в кожну клітинку. Що більше правильних відповідей, то простіше відгадати всі слова, що залишилися в сканворді. Деякі питання є у вигляді картинок. Уважно дивіться на всі запитання і стрілочки, продумуйте відповіді і розгадуйте всі сканворди один за одним, а тільки в крайньому випадку, використовуйте підказки. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Набір Сканвордів з відповідями (326 шт.), пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
2.875 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 8)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Гра отримала оцінку 2.9 з 5, проголосувало 8 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри