Французькі, Німецькі та Асоціативні Сканворди для Друку (24шт)

Ласкаво просимо в захоплюючий світ сканвордів, що представляють різні мови і підходи до головоломок! Французькі, Німецькі та Асоціативні Сканворди для Друку (24 шт.) - у цій збірці на вас чекають 24 головоломки, кожна з яких має свою унікальну особливість. Вам доступно 6 Французьких сканвордів, які ідеально підійдуть для тих, хто хоче зануритися у французький стиль сканвордів і розгадувати слова в стилі класичного сканворду. 8 Німецьких сканвордів за типом "антисканворд", де визначення винесені за межі сітки. Вам потрібно розгадати слова і визначити їхнє місце розташування в сітці, що надає додаткової складності. Деякі букви можуть бути відкриті як підказка. Ну і на кінець Асоціативні сканворди, їх всього 10 штук і в них вам потрібно підібрати асоціації до даних слів. Виходить чудовий спосіб стимулювати творче мислення та асоціативні зв'язки.

Як завантажити?

Просто переглядайте всі сканворди в порядку черги, прокручуючи список зверху вниз. Кожен вподобаний варіант ви можете завантажити на свій пристрій, або роздрукувати на аркуш паперу. Грайте, розв'язуйте ці головоломки і пориньте в розмаїття мов і стилів, щоб відповідати вашим уподобанням. Розгадуйте унікальні завдання, які урізноманітнюють ваш досвід розв'язання сканвордів. Завантажте цю збірку і насолоджуйтеся добре проведеним часом захопливих сканвордів!

Тут розташована онлайн гра Французькі, Німецькі та Асоціативні Сканворди для Друку (24шт), пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
2 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Гра отримала оцінку 2.0 з 5, проголосувало 1 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри