Сканворди для Дітей та їхніх Батьків для Друку (30 шт)

Відкрийте хвилюючий світ сканвордів із нашим різноманітним набором "Сканворди для Дітей та їхніх Батьків". Ця колекція являє собою захопливу й освітню розвагу, яка підходить для всієї родини. Спеціально створені для дітей, ці сканворди володіють цікавими та різноманітними темами, сприяючи розвитку логічного мислення, уваги до деталей і розширенню словникового запасу. У чому особливість цього набору? На відміну від класичних сканвордів, у цих сканвордах питання дуже прості та подані у формі картинок, які вставлені безпосередньо в ігрове поле. Це додає легкості в ігровий процес і вимагає не лише розгадування відповіді, а й правильного місця для її вставки. Діти зможуть насолоджуватися цими сканвордами, розгадуючи їх самі або разом із батьками. Кожен сканворд - унікальний і захопливий, створений з розумом різними авторами. Від простих запитань про квіти до загадок про дику природу чи зірки, у цій колекції є багато цікавих тем, як-от: професії, література, наука, мистецтво, освіта, вивчення механіки та предметів!

Як завантажити?

Ви можете вибрати сканворди зі списку, переглядати їх у форматі картинок, а також завантажувати і друкувати для зручності гри в будь-який зручний час. Усі сканворди мають середній або великий розмір, що робить їх придатними для будь-якого віку. Приєднуйтесь до пригоди сканвордів, сприяючи не тільки розвазі, а й навчанню вашої дитини. Вчіть нові слова, розгадуйте загадки і створюйте веселі моменти сімейного проведення часу. Ці сканворди принесуть вам веселощі в ігровій формі, витративши час на їхнє розгадування, ви неодмінно покращите знання своєї дитини та повторите всі слова для себе. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Сканворди для Дітей та їхніх Батьків для Друку (30 шт), пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
1 1 1 1 1 (Оцінок гри 0)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Гра отримала оцінку з 5, проголосувало чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри