Сканворди з Цифрами та Без Стрілок для Друку (26шт)

Пориньте у світ цифр і літер із нашим унікальним набором "Сканворди з Цифрами і Без Стрілок"! Цей комплект містить 26 захопливих головоломок, які нададуть вам унікальний досвід розгадування слів, співвіднесення літер із числами та розв'язання сканвордів без стрілок. На вас чекає 13 головоломок, де кожній букві відповідає своє чисельне значення. Загадкові сканворди, де фотографії-підказки допоможуть вам визначити початкові літери. Також на вас чекає 13 сканвордів без стрілок, де повністю відсутні стрілки, і ваше завдання відновити їхнє розташування. Такий варіант сканвордів це додаткова складність у пошуку вірного напрямку для слів.

Як грати?

Цей набір дає можливість лише перегляду та скачування кожної головоломки. Скачану на ваш пристрій картинку можна просто зберігати, а можна роздрукувати на аркуш паперу і розгадувати сканворд де завгодно і коли завгодно, маючи при собі лише олівець або ручку. З цим набором ви зможете насолоджуватися розгадуванням слів, співвіднесенням літер із числами та розв'язанням складних сканвордів без стрілок. Завантажте цей набір і вирушайте в захопливу подорож із цифрами та літерами!

Тут розташована онлайн гра Сканворди з Цифрами та Без Стрілок для Друку (26шт), пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
2 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 2)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Гра отримала оцінку 2.0 з 5, проголосувало 2 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри