Гра Сканворди 1200-1600: Для Розумників

Ласкаво просимо у світ розумних ігор із новенькою добіркою "Сканворди 1200-1600: Для Розумників"! Якщо ви дісталися до цих номерів сканвордів, значить ви справжній розумник і настав ваш час для нової порції ще більш складних сканвордів. На вас чекає справжній виклик для вашого розумового апарату, адже ці сканворди покликані підняти планку складності ще вище. Чотири сотні сканвордів, призначених спеціально для тих, хто готовий до розумових викликів. Кожен рівень - це унікальне поєднання тем і слів, які вимагатимуть від вас не тільки знань мови, а й здатності логічного мислення. Це не просто гра, це захопливе дослідження світу слів, яке занурить вас в атмосферу розумового змагання. Чи готові ви до цього виклику?

Як грати?

На вас чекає 400 сканвордів, які нагинаються з 1200 номера і закінчуються 1600 номером. Ви можете обирати будь-який зі сканвордів у цьому діапазоні та розв'язати їх у будь-якій послідовності та в будь-який час. Просто обирайте перший вподобаний і приступайте. Кожне відгадане слово додає відсотки до вашого успіху і результату. Уважно читайте питання і пробуйте підставляти літери в клітинки, дотримуючись вірного напрямку. Що більше слів ви відгадали, то більше правильних літер відкрито для наступних відповідей. Кожен сканворд зберігається у вашому браузері і це круто, адже ви завжди можете продовжити розгадувати сканворди в потрібному місці.

Грайте, прокладайте свій шлях через таємничі комбінації літер, розширюйте свій словниковий запас і насолоджуйтеся інтелектуальними перемогами.

Тут розташована онлайн гра Сканворди 1200-1600: Для Розумників, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
5 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Гра отримала оцінку 5.0 з 5, проголосувало 1 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри