Анаграмні та стільникові Сканворди для Друку (25шт)

Пориньте в захопливий світ слів і букв із нашим набором "Анаграмні та Стільникові Сканворди для Друку"! Ця унікальна збірка містить у собі 25 головоломок, які нададуть вам можливість розгадувати слова, розкривати анаграми та розв'язувати стільникові сканворди. У цьому наборі на вас чекає 12 головоломок, де визначення являють собою самі слова, але літери в них переставлені в алфавітному порядку. Інтригуючі анаграми, які вимагатимуть вашої уваги та логічного мислення. Також на вас чекають 13 стільникових сканвордів, де вам потрібно розгадувати слова, вписуючи їх за годинниковою стрілкою, починаючи із зазначеної комірки. Рівні складності від початківців до просунутих.

Як грати?

У вас є можливість скачування і друку кожної головоломки. З цим набором ви зможете насолоджуватися розгадуванням слів, розгадуванням анаграм і вирішенням стільникових сканвордів. Скачайте цей набір і вирушайте в запаморочливу пригоду з буквами і словами! Просто завантажуйте картинки цих сканвордів у великому розширенні та роздруковуйте їх на принтері. Потім, беріть олівець або ручку і приступайте до розгадування. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Анаграмні та стільникові Сканворди для Друку (25шт), пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
1 1 1 1 1 (Оцінок гри 0)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Гра отримала оцінку з 5, проголосувало чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри