Гра Скандинавські кросворди

Пориньте в захопливий світ скандинавських кросвордів, де головоломки постають перед вами у вигляді переплетених рядів клітинок, готових до заповнення словами. Відмінною рисою цих кросвордів є особливий підхід до розподілу визначень прямо в сітці, позначеній стрілками, що вказують напрямок групи осередків для кожного слова. Вам належить не просто заповнювати клітини, а й розгадувати визначення, розставлені всередині самої головоломки.

Це незвичайне поєднання угруповання визначень і переплетених клітин надає скандинавським кросвордам свіжий погляд на класичну форму головоломки. Спробуйте себе в цій захоплюючій грі, знаходячи вдалі слова і вводячи їх, слідуючи напрямку клітин. Унікальна можливість збереження часу та правильно введених слів додає інтерактивності та дає змогу вам повернутися до розгадування в будь-який час. Приєднайтеся до пригоди скандинавських кросвордів і перевірте свої словникові навички в захопливому форматі!

На вас чекають скандинавські кросворди різного розміру, є сітки такого розміру як: 15х15, 18х26, 21х26 та інші великі сітки. Найбільше доступно сканвордів дрібного розміру 15х15 і їхня кількість налічує аж 24 штуки. У деяких з них є тільки словесні загадки, а в інших є і картинки.

Як грати?

Обирайте будь-який сканворд із наданих у грі та приступайте до розгадування. Дивіться на питання і заповнюйте сітку відповідно до вказівок стрілок. Тисніть на клітинку з якої хочете почати введення букв, всі букви вводяться за допомогою клавіатури з російською розкладкою. Увімкніть російську мову і починайте вводити букви. Ви також можете вводити літери за допомогою мишки, натискаючи на літери у верхньому правому куті екрана. Якщо слово введено правильно, воно засвітиться зеленим кольором, а якщо ні - червоним. У грі є таймер і такі інструменти як зум і можливість збереження. Просто грайте доти, доки не розгадаєте всі сканворди і не вивчите відповіді на всі запитання. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Скандинавські кросворди, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 2)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Гра отримала оцінку 3.0 з 5, проголосувало 2 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри