Сканворди з Касою Букв і Філскани для Друку (12шт)

Сканворди з Касою Букв і Філскани для Друку (12 шт) - це ще один міні набір сканвордів для друку, що містить у собі два види. На вас чекає 8 шт Філсканів, де ви познайомитеся з унікальним форматом головоломки, що є гібридом сканворду та угорського кросворду. Слова в низ можуть згинатися в різних напрямках, але при цьому не перетинаються, створюючи інтригуючу динаміку. Також на вас чекає 4 шт сканворди з Касою Букв, що мають незвичайну особливість - касу букв. Розмістіть слова з каси на позиції, відмічені спеціальним значком, при цьому деякі слова можуть бути зайвими, що додає додаткової складності.

Як завантажити?

Вам надана можливість скачування і роздруківки кожного сканворду. Просто натисніть кнопочку "Завантажити" і картинка сканворду відразу ж збережеться на ваш комп'ютер, телефон або планшет. Унікальні та творчі підходи до форматів сканвордів, будуть цікаві як новачкам, так і досвідченим головоломщикам. Гра в слова приймає нові форми, надаючи різноманітні виклики для вашого розуму. Пориньте у світ дивовижних головоломок із касою букв і гнучкими словами філсканів! Нові формати та оригінальні підходи зроблять ваш час із головоломками захопливим!

Тут розташована онлайн гра Сканворди з Касою Букв і Філскани для Друку (12шт), пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
1 1 1 1 1 (Оцінок гри 0)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Гра отримала оцінку з 5, проголосувало чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри