Сканворди Два Слова, з цитатами та ключовими словами для Друку

Сканворди Два Слова, з цитатами та ключовими словами для друку (21 шт.) - в цьому наборі на вас чекають 21 головоломка, кожна з яких має свою особливість. 10 Сканвордів за типом "Два Слова" в яких замість традиційних визначень, вам доведеться працювати з двома словами, асоціативно пов'язаними із загаданим. Це додає цікавий поворот у розв'язанні головоломок і дає змогу вам розгадувати слова на основі їхнього взаємозв'язку. Також до набору входить 4 сканворди з цитатами, це головоломки зі змістом фрази, в якій деякі слова приховані. Вам потрібно відшукати ці слова всередині сканворду, що надає додаткового сенсу розгадуванню. Ще в наборі є 7 сканвордів із цитатами. Із позначених літер у сітці сканворда потрібно скласти ключове слово або фразу, додаючи елемент кросворду до вашої головоломки. Використовуйте цей вид сканвордів як призові або приватні завдання.

Як завантажити?

У вас є можливість вибору вподобаних сканвордів і їхнього скачування на свій пристрій з пам'яттю, чи то телефон, чи то флешка, чи то комп'ютер. Після цього, ви можете роздрукувати будь-який з цих сканвордів на папір і розгадувати в будь-який час. Насолоджуйтесь цими сканвордами з додатковими аспектами, як-от асоціативні зв'язки та цитати, для розширення вашого досвіду в розв'язанні сканвордів. Не пропустіть шанс насолодитися різноманітністю головоломок! Завантажте цей набір і пориньте в захопливий світ сканвордів із різними концепціями!

Тут розташована онлайн гра Сканворди Два Слова, з цитатами та ключовими словами для Друку, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
1 1 1 1 1 (Оцінок гри 0)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Гра отримала оцінку з 5, проголосувало чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри