Сканворди з Перешкодами та Переплутані для Друку (24шт)

Сканворди з Перешкодами та Переплутані для Друку (24 шт.) - це унікальна збірка головоломок для друку, в якій на вас чекають два захопливих види сканвордів. З них буде 10 переплутаних, у яких визначення до слів переплутані місцями. Ваше завдання - розгадати слова і повернути їм правильне місце розташування. Деякі букви вже відкриті як підказки, що зробить процес ще цікавішим і захопливішим. Також на вас чекає 14 сканвордів із перешкодами, в яких частина визначень прихована картинками. Подолайте труднощі та розгадайте сканворд, спираючись на зображення.

Як завантажити?

Просто тисніть на клавішу скачування, розташовану навпроти кожного сканворду. Ви можете роздрукувати сканворд, або ж просто завантажити його на свій комп'ютер чи ноутбук. У цих сканвордах для вас надано ідеальне поєднання труднощів і задоволення від розгадування. Використовуйте креативний підхід до головоломок із переплутаними визначеннями та візуальними підказками. З цією збіркою ви поринете в захопливий світ сканвордів із незвичайними завданнями. Приступайте просто зараз!

Тут розташована онлайн гра Сканворди з Перешкодами та Переплутані для Друку (24шт), пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
5 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Гра отримала оцінку 5.0 з 5, проголосувало 1 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри