Гра AmongArena.io

"AmongArena.io" - це багатокористувацька онлайн гра, де ви зможете зіткнутися з гравцями з усього світу! Це буде по-справжньому епічний бій! Готові зануритися в атмосферу космічних баталій і стати номером один на головній бойовій арені "Амонг Ас"? Тоді, за справу!

Як грати?

Перед тим, як почати гру, вам потрібно ввести свій нік, а потім вибрати шапочку і колір скафандра для свого космонавта. Щойно герой буде готовий, тисніть на старт і відразу ж опинитеся на головній космічній арені. Там уже щосили битимуться амонгасери різних розмірів. Ваш персонаж стартує з найкрихітнішим розміром. Щоб збільшити свого амонгасера, необхідно збирати різнокольорові шматочки дротів, які розкидані по всій арені. Вони допоможуть прокачати вашого імпостера і набрати масу. Навколо вас будуть роїтися численні космонавти різних розмірів.

Ваше завдання - знищувати маленьких зрадників і цуратися великих космонавтів. Розтоптавши крихітного ворога, ви отримаєте додаткові очки. Але зіткнувшись із великим ворогом ризикуєте бути розтоптаними і програти. А ось сутичка з ворогом своїх розмірів не закінчитися нічим і ви зможете продовжити свій шлях. У гонитві за супротивником або тікаючи від ворога ви зможете прискорюватися, але при цьому втратите частину своєї маси. Але її можна з легкістю набрати і продовжити космічне полювання. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра AmongArena.io, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.8546875 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1280)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - рух
  • - прискорення
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — AmongArena.io.
  • Вона отримала оцінку 3.9 з 5, проголосувало 1280 чоловік(а).
  • Дата релізу: Травень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри