Гра (ФНАФ4) 5 Ночей з Фредді 4

Ми представляємо вам фінальну частину гри "5 Ночей С Фредді 4", де параноя і почуття неосяжного страху стануть вашими супутниками. У цій частині за "веселими" аніматроніками спостерігатиме не Майк Шмідт, а дитина, що плаче. Про неї згадувалося у "ФНАФ3". Це дитя стало жертвою "Укусу 87", виною якому була Перпл. Але давайте по порядку. На своєму дні народження малюка вкусив Фредді, повністю відкусивши йому лобову частку головного мозку. Але вважається, що Фіолетова Людина, він же Перпл, знав усі тонкощі устрою аніматроніків і налаштував ведмедика Фредді на цей укус. З цього моменту і почнеться весь кошмар, пов'язаний з аніматроніками. Гра "ФНАФ 4" буде абсолютно відрізнятися від своїх попередників. Тут не буде ні камер, ні масок, ні захисних панелей. Аналогом офісу охоронця Майка буде дитяча кімната. Перед вами буде тільки ліжко, шафа з відчиненими дверима і двоє дверей, що ведуть у коридор. Навколо буде непроглядна темрява, а в дитячому кулачку буде тільки міцно стиснутий один маленький ліхтарик. З цим нехитрим арсеналом вам потрібно протриматися вісім ночей (п'ять стандартних ночей і три бонусних) з опівночі до шостої ранку. Зможете протриматися - виживете, не зможете - наші співчуття. Цього разу на вас чатуватимуть не звичайні монстри - аніматроніки, а нічні кошмари. Нічні аніматроніки - це роботи з величезною кількістю зубів і навіть більш огидною і відразливою зовнішністю, ніж їхні попередники. Одним словом, це поліпшені та жахливіші версії Фредді, Чікі, Бонні та Фоксі. Щойно проб'є північ, ви маєте стати гіперсфокусованими. Налаштуйте свій слух на наймінімальніші звуки. Адже за будь-якими дверима і щілиною ховаються кошмари.

Тут розташована онлайн гра (ФНАФ4) 5 Ночей з Фредді 4, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.2896331009258 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 52494)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Але є ще один маленький сюрприз. На ліжку дитини сидітиме плюшева версія Фредді. Дивлячись на нього, одразу стає не по собі і не дарма. Адже в найменшому розмірі може ховатися найбільше зло. У цьому випадку все правильно. Вам потрібно періодично світити на плюшевого Фредді, щоб запобігти нападам міні аніматроніків. Тепер про головне. За кожними дверима вичікують кошмарні аніматроніки. Ви можете підходити до дверей, оглядати коридори і світити на ліжко. Але пам'ятайте, що в грі "5 Ночей с Фредді 4" - головне звуки. Потрібно бути уважними і прислухатися до кожного звуку і шереху, щоб вирахувати аніматроніка. Якщо вам вдалося вловити звук кошмару, ви маєте негайно зачинити двері й чекати, коли ж дихання повториться. Це має статися через три секунди. Якщо ви посвітите ліхтариком у коридор у цей час, то аніматронік вас прикінчить.

А тепер настав час розповісти вам про міні-ігри, які чекають на вас наприкінці кожної пережитої ночі. У цих іграх, ви зможете грати хлопчиком, що плаче, і у фінальній грі побачите, як стався жахливий "Укус 87".

Ще одним маленьким бонусом буде зустріч із плюшевою версією Спрінгтрапа - Плюштрапом. Вам потрібно зробити так, щоб він зупинився на білому хрестику на підлозі. Перемога дасть вам можливість скоротити майбутню ніч із Фредді та Фредбером (Золотим Фредді) на цілих дві години. У фінальній частині гри "5 Ночей с Фредді 4" вам знадобляться терпіння і наполегливість, адже тільки найсміливіші та найбезстрашніші зможуть пережити цей жах. А може й ні...
Управління в основній грі:
  • Мишка - увімкнути / вимкнути ліхтарик.
  • Клавіша Ctrl - закривати двері.
Керування в міні-грі:
  • Клавіші WASD - іти.
  • Клавіша Ctrl - увімкнути / вимкнути ліхтарик.
  • Клавіша "X" - використовувати бонус двох годин.
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — FNAF 4 | Five Nights at Freddy's 4.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 52494 чоловік(а).
  • Дата релізу: Серпень 2015.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри