Гра Світ Головоломок

Ласкаво просимо у "Світ Головоломок"! Тут ви знайдете головоломки на будь-який смак і зможете чудово потренувати свій інтелект. Звучить круто, чи не так? Тож давайте зануримося у вир логічних ігор і перевіримо свій розум! Попереду на вас чекає кілька найпопулярніших різновидів головоломок, серед яких: судоку, з'єднай лінії, втеча, з'єднай числа і водопровідник. Ви можете почати з будь-якої вподобаної гри, не дотримуючись послідовності.

Як грати?

У кожної головоломки свої правила, яких потрібно дотримуватися, якщо ви хочете виграти. Судоку - одна з найпопулярніших логічних ігор, які друкують у різних виданнях. Також, їх частенько можна зустріти в збірниках головоломок. Суть гри дуже проста і, водночас, дуже складна. Поле буде розділене на дев'ять квадратів, у кожному з яких теж по дев'ять міні квадратиків. У кожному з них буде кілька чисел. Ви маєте вставити відсутні числа так, щоб у кожному рядку по вертикалі та горизонталі кожна цифра зустрічалася тільки один раз.

У грі "З'єднай Лінії" вам потрібно з'єднувати лінії одного кольору так, щоб заповнити все ігрове поле. У грі "Втеча" Ви будете переставляти дерев'яні блоки так, щоб відкрити вихід для зеленого блоку і звільнити його. У грі "З'єднай числа" вам доведеться гарненько поміркувати. А все тому, що потрібно з'єднати однакові числа лініями. Іноді вони можуть не збігатися, і тоді вам потрібно скомбінувати цифри так, щоб поєднати числа, які залишилися. У головоломці "Водопровідник" іграм належить встановити труби так, щоб по них пройшла вода. Ці чудові ігри допоможуть не тільки влаштувати мозковий штурм, а й просто приємно і корисно провести час. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Світ Головоломок, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.7708333333333 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 48)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Puzzle World .
  • Вона отримала оцінку 3.8 з 5, проголосувало 48 чоловік(а).
  • Дата релізу: Травень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри