Гра Хрестики-Нолики на Пляжі

Онлайн-гра "Хрестики-Нолики на Пляжі" стане гарним доповненням до вашого проведення часу. Двоє бешкетних дітлахів затіяли гостру конкуренцію в онлайн-грі в тік-тато на пляжі. Сітки намальовані просто на піску, і ви можете вибрати формат, який відповідає вашим здібностям, включно з 5x5, якщо ви освоїли традиційний 3x3. Ви гратимете один на один проти штучного інтелекту, тож це чудовий вибір, якщо ви любите логічні змагання і хочете перевірити свої навички. Спробуйте зіграти в складному режимі і доведіть, що ви чемпіон світу з гри XO!

Гра Tic Tac Toe призначена для всіх тих користувачів, які хочуть грати в гру для розслаблення свого розуму і для тих, хто хоче вбити свій нудний час. Ви будете грати в цю гру на пляжі, щоб отримати задоволення від свободи, приємного повітря і теплого сонця.

Як грати?

У вас буде можливість вибрати дошку одного розміру, і ви будете грати в цю гру проти нашого ШІ-противника. Оскільки на полі грають тільки два гравці - дівчинка і хлопчик, ви гратимете просто-напросто одним із них. Причому, хлопчик завжди грає хрестиками, а дівчинка нуликами. Обирайте будь-якого з персонажів, обирайте розмір ігрового поля, потім обирайте легкий або складний режим гри і приступайте! Грайте і насолоджуйтеся звуком, музикою і яскравими кольорами! Ваша єдина мета виставити три своїх знака на дошці 3x3 (Знаки X або 0), а на дошці розміром 5x5 вам потрібно виставити чотири ваших знаків у будь-якому напрямку. Це може бути горизонтальний, вертикальний або діагональний ряд із ваших знаків. Переможе в грі той гравець, який першим вибудує три знаки в будь-якому напрямку, тобто по горизонталі, вертикалі або по діагоналі.

Тут розташована онлайн гра Хрестики-Нолики на Пляжі, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
2.9285714285714 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 14)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Tic Tac Toe on the Beach.
  • Вона отримала оцінку 2.9 з 5, проголосувало 14 чоловік(а).
  • Дата релізу: Квітень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри