Гра Хрестики-Нолики: Кам'яний Вік

Чи знаєте ви, що люди, які першими придумали гру хрестики-нулики, були людьми кам'яної доби? У цей період не було ніяких інших і більш цікавих розваг, окрім як з дерева і каменю. Але все ж вони були дуже щасливі і чудово проводили час, тому що любили збиратися разом і грати в ігри. Якщо хочете, ви можете приєднатися до стародавніх людей і зіграти в цю чудову гру разом із ними. Просто кличте друга і грайте разом.

На вибір доступно всього 2 режими гри: одиночний і на двох. В одиночному режимі ви граєте проти комп'ютера, а в режимі на двох ви граєте разом зі своїм другом. Перед початком кожної гри можна обирати кількість ігор у партії, 3, 5 або 10. Кожна партія грається доти, доки один з гравців не отримає потрібну кількість перемог, наприклад 3, 5 або 10.

Як грати?

Встановлюйте свої хрестики або нулики в порожні квадратики ігрового поля, щоб створити безперервну лінію з 3 знаків, яка буде розташована по горизонталі, вертикалі або діагоналі. Слідкуйте за діями суперника, щоб не дати йому зробити це першим.

Тут розташована онлайн гра Хрестики-Нолики: Кам'яний Вік, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.4 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 35)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Tic Tac Toe Stone Age.
  • Вона отримала оцінку 3.4 з 5, проголосувало 35 чоловік(а).
  • Дата релізу: Квітень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри