Гра Хрестики-Нолики: Гравець проти Гравця

Хрестики-Нолики - цікава гра, яка підійде для людей різного віку. Вона відмінно тренує логічне мислення, покращує увагу і змушує міркувати. Цю гру, напевно, вже всі знають, але цього разу на вас чекає спеціально підготовлена, новенька версія, що містить лише один єдиний режим - гравець проти гравця. Це означає, що грати будуть два живих гравці, двоє людей у режимі один проти одного. По суті це звичайна гра на двох, ось тільки в новому стилі і новому образі.

Як грати?

На ігровому екрані ви будете бачити стандартне ігрове поле з 9 клітинками, які розташовані по 3 штуки в 3 ряди. Кожен гравець може ввести ім'я свого гравця і це ім'я може бути різним. Після початку гри, кожен гравець ставить свій значок, хрестик або нулик у будь-яку з клітинок ігрового поля. Для перемоги потрібно зібрати цілісний ряд із трьох значків, при цьому ряд може бути вертикальним, горизонтальним або діагональним.

Щоб почати грати, вам потрібно обов'язково знайти ще одного гравця, який і буде вашим суперником. Для цього ви можете покликати свого друга, брата, сестру, одного з батьків або ж будь-яку іншу людину. Просто занурюйтесь у цю чудову гру і покажіть свої реальні навички. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Хрестики-Нолики: вець проти вця, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.6153846153846 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 13)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Tic-Tac-Toe Game: Player vs Player.
  • Вона отримала оцінку 3.6 з 5, проголосувало 13 чоловік(а).
  • Дата релізу: Квітень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри