Гра Хрестики-нулики англійською

Гра "Хрестики-нулики англійською" - це найпростіша і найзвичайнісінька версія хрестиків нуликів в онлайн режимі. Основна особливість їх у тому, що вони Англійською мовою, але це не ускладнює гру без знань цієї мови, адже гравцеві просто потрібно встановлювати на ігровому полі хрестики або нулики.

Як грати?

Правила гри дуже прості. На квадратному ігровому полі розміщено 9 порожніх комірок, а саме 3 ряди по 3 комірки. Кожна комірка може бути заповнена нуликами або хрестиками, в цьому і вся суть. У грі завжди бере участь два гравці. Один із них ставить хрестики, а інший нулики. Гравець, який першим збере ряд із хрестиків або нуликів, перемагає. Ряд повинен бути з трьох однакових значків розташованих по горизонталі, по вертикалі або по діагоналі. Гравець, який ходить першим, вже від початку отримує перевагу, але точної перемоги це не гарантує.

Щоб виграти, потрібно стежити за своїми ходами і ходами суперника, прорахувати всі ходи наперед і просто створити свою власну стратегію для кожного нового бою. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Хрестики-нулики англійською, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
2.7666666666667 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 120)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Tic Tac Toe in English.
  • Вона отримала оцінку 2.8 з 5, проголосувало 120 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри