Гра Хрестики-Нолики: Паперова записка

Гра "Хрестики-Нолики: Паперова записка" має найпростіші та найзрозуміліші правила, на яких і заснована класична версія гри. Напевно всі діти в школі, коли-небудь грали в хрестики-нулики, адже на перервах є купа вільного часу, а деякі примудряються грати в цю чудову гру навіть під час уроків. Для цього використовується блокнот або шматочок паперу чи зошит, на якому малюють ручкою або олівцем 4 лінії, з яких і складається ігрове поле. Перед гравцем з'являється всього 9 порожніх квадратних клітинок, а грає в гру завжди 2 гравці. Змагаючись один з одним, вони встановлюють хрестики і нулики в порожні клітинки. Перемагає той гравець, який першим створив цільну лінію з 3 значків, хрестиків або нуликів. Лінія може бути горизонтальною, вертикальною або діагональною, що значно спрощує гру і збільшує шанси на швидку перемогу.

Діти можуть грати у своїх зошитах сидячи за однією партою, або ж передавати свій блокнот з грою іншому гравцеві, який сидить за сусідньою партою, такий вид гри ще цікавіший. Перший гравець ставить хрестик і передає блокнот іншому гравцеві, той визначається з місцем і ставить нулик і так ходи роблять два гравці по черзі. Після виграшу, можна знову починати нову партію.

Сьогодні на вас чекає онлайн гра, в яку ви будете грати так, як ніби ви граєте в реальному світі. Звуки і ефекти гри роблять цю гру чудовою і дуже реалістичною, ви немов і справді перебуваєте десь у науковому закладі, навколо чути шум інших учнів, а гра проводиться на справжньому аркуші паперу із зошита або блокнота.

Як грати?

Обирайте один із режимів гри, проти комп'ютера або гравець проти гравця. Вибирайте кількість перемог до завершення партії, наприклад: 3, 5 або 10 і приступайте до гри. Встановлюйте свої нулики в потрібних місцях і намагайтеся обіграти суперника, першим створивши цілий ряд із трьох нуликів. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Хрестики-Нолики: Паперова записка, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.8433734939759 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 83)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Tic Tac Toe: Paper Note.
  • Вона отримала оцінку 3.8 з 5, проголосувало 83 чоловік(а).
  • Дата релізу: Квітень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри