Гра Класичні Хрестики-Нолики

Сьогодні нам доведеться зіграти в "Класичні Хрестики-Нолики". Це найпростіша і найзрозуміліша версія всім відомої і улюбленої гри Хрестики-Нолики. Спочатку в гру грали на аркуші паперу і для гри було потрібно всього два гравці і ручка або олівець. Гра могла відбуватися де завгодно, чи то школа, чи то університет, чи то навіть вдома. Адже зіграти в цю чудову гру можна дуже швидко, всього лише намалювавши на папері дві вертикальні та дві горизонтальні лінії, що загалом створює ігрове поле розміром 3 на 3, яке містить 9 клітинок.

Гравці повинні ходити по черзі і кожен з них обирає свій символ, хрестик або нулик. Свій символ кожен гравець повинен встановлювати в усі можливі клітинки ігрового поля, щоб першим створити цілий ряд із трьох символів. Ряд може бути горизонтальним, вертикальним або діагоналлю.

Щойно один із гравців виконує цю умову, він стає переможцем, а другий гравець - тим, хто програв.

Як грати?

Для початку гри потрібно просто вибрати один із трьох рівнів складності, потім вибрати хрестик або нулик і приступити до гри. Вашим суперником завжди буде комп'ютер, а отже, ви будете грати поодинці проти цього суперника. На легкому рівні складності суперник буде вам піддаватися і обіграти його не складе труднощів. А на середньому і важкому рівні обіграти комп'ютер буде дуже важко, оскільки він швидко і практично ідеально прораховує всі можливі ходи, як свої, так і ваші.

Грайте в цю класичну і тренуйтеся обігравати комп'ютер, щоб стати досвідченим гравцем у хрестики-нулики і отримати можливість обігравати всіх і кожного!

Тут розташована онлайн гра Класичні Хрестики-Нолики, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.3448275862069 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 29)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Classic Tic Tac Toe.
  • Вона отримала оцінку 3.3 з 5, проголосувало 29 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри