Гра Хрестики-Нолики Дівчатка

Це мила і дівчача версія наших улюблених хрестиків-нуликів. Грайте в хрестики-нулики на тему дівчини, проти своїх друзів або проти штучного інтелекту комп'ютера. Грати досить не складно, вам просто потрібно перехитрити свого супротивника і скласти безперервну лінію з трьох своїх значків, нехай це будуть хрестики або нулики.

Гра підійде як для дітей так і для дівчаток, які люблять логічні ігри і люблять хрестики-нулики. Цього разу на вас чекає гламурний стиль цієї гри, де замість хрестиків і нуликів будуть цукерки і прикраси. Кожна дівчинка із задоволенням захоче зіграти в цю красиву гру і спробувати свої сили в грі проти комп'ютера. Також гра має режим на двох гравців, де обидва гравці грають один проти одного і ходять по черзі.

Як грати?

Ігрове поле має квадратну форму з 9 клітинками. Кожен гравець може встановити лише один свій знак за один хід. Для перемоги потрібно заповнити своїми значками цілий ряд по вертикалі, горизонталі або діагоналі. Якщо ви граєте цукерками, тоді встановлюйте їх у ряд і не давайте супернику встановити свої прикраси, між вашими цукерками. Також стежте за діями суперника і не давайте йому першим зібрати цілісний ряд, інакше ви програєте.

Тут розташована онлайн гра Хрестики-Нолики Дівчатка, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.3333333333333 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 12)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Noughts And Crosses Girl.
  • Вона отримала оцінку 3.3 з 5, проголосувало 12 чоловік(а).
  • Дата релізу: Травень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри