Гра Хрестики-Нолики Сектор

Гра "Хрестики-Нолики Сектор" це гра в хрестики-нулики за новими і більш цікавими правилами. Ігрове поле тепер буде складатися з 9 великих квадратів, кожен з яких містить у собі по ще 9 клітинок, в які гравці ставлять маленькі значки хрестики або нулики. Гра приходить абсолютно на новий рівень. Для того, щоб виграти, потрібно спочатку отримати перемогу в маленьких квадратах, а потім скласти лінію з 3 великих квадратів. Виходить наче подвійна гра, або та сама гра тільки з двома ярусами і двома рівнями.

Грайте і розробіть свою найкращу стратегію в цій цікавій настільній грі і переможіть свого супротивника або друга зі штучним інтелектом. Подумайте добре, кожен ваш хід повинен бути розумним, щоб перемогти супротивника, у вас багато шансів, використовуйте їх, щоб забити більше трьох виграшних зон.

Гра має два режими: проти комп'ютера та гравець проти гравця.

Як грати?

Встановлюйте свої хрестики або нулики і змусьте суперника грати у відповідній зоні! Зіставте три значки, щоб виграти маленьку зону. А потім зіставте три маленьких зони, щоб виграти гру на всьому полі.

Тут розташована онлайн гра Хрестики-Нолики Сектор, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.4615384615385 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 39)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — TicTacToe Ception.
  • Вона отримала оцінку 3.5 з 5, проголосувало 39 чоловік(а).
  • Дата релізу: Квітень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри