Гра Майстер Хрестиків-Ноликів

Майстер Хрестиків-Ноликів - це захоплива версія класичної гри на папері, у якій завжди беруть участь лише 2 гравці. Основна мета в грі полягає в тому, щоб встановлювати свої знаки в правильні місця на ігровому полі. Для перемоги потрібно скласти вертикальну, горизонтальну або діагональну лінію, яка складатиметься з 3 і більше однакових значків поспіль.

Випробуйте себе на традиційній ігровій дошці розміром 3 × 3 або на дошці користувацького розміру від 5 × 5 до 8 × 8. Гра має два основні режими, класичний і користувацький. У класичному режимі на вас чекає стандартна ігрова дошка, а в призначеному для користувача режимі ви можете налаштувати дошку різного розміру і на додачу до цього, ще й встановити кількість знаків у ряд, яка необхідна для перемоги.

Як грати?

Вибирайте режим гри і розмір ігрового поля. Ви можете грати наодинці проти комп'ютера або ж вибрати режим на 2 гравців, щоб грати проти вашого друга, близького або знайомого. Перед початком кожної гри ви також можете вибрати варіанти значків, окрім класичних хрестика і нулика є також кольорові значки, значки грошей, значки різного кольору і забарвлення. Це ще більше додає інтерес до гри. Обидва гравці ходять по черзі і встановлюють свої фігури на будь-які місця ігрового поля.

Щоб стати майстром хрестиків-нуликів, потрібно перемагати раз за разом, поки не вивчите всі можливі тактики гри, які можна буде застосовувати до всіх суперників. Просто встановлюйте свій значок і стежте за ходами суперника. Постарайтеся не тільки складати свій план перемоги, але ще й встигати заважати суперникові, адже він може не тільки захищатися, а й нападати. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Майстер Хрестиків-Ноликів, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.8300395256917 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 253)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Tic Tac Toe Master.
  • Вона отримала оцінку 3.8 з 5, проголосувало 253 чоловік(а).
  • Дата релізу: Квітень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри