Гра Хрестики-нулики на склі

Гра "Хрестики-нулики на склі" - чудова головоломка, яка виконана в абсолютно новому стилі. Як відомо, грати в хрестики-нулики можна де завгодно, хоч на аркуші паперу, хоч на піску, хоч на будь-якій поверхні, де можна писати за допомогою ручки, крейди або олівця. Будь-яка площина може стати в якості грайливої дошки і це дуже круто! Напевно кожна людина коли-небудь пробувала малювати пальцем на запітнілому склі або дзеркалі, це дуже цікаве заняття, яке може тривати доти, доки на склі не залишиться вже вільного місця.

У сьогоднішній грі ви будете грати в хрестики-нулики саме на запітнілому склі, а малювати ви будете мишкою, замість пальчика. Гра має всього лише один ігровий режим - на одного гравця, який грає проти комп'ютера. Як відомо, комп'ютер має сильний штучний інтелект і в його розум закладені практично всі правила гри, всі тактики і всі можливі варіанти розвитку подій. Таким чином комп'ютер може грати не гірше за людину в цю простеньку гру, але він не може навчатися новим правилам або новим іграм.

Як грати?

Якщо ви хочете зіграти проти комп'ютера, якому самі люди дали такий інтелект, тоді просто натискайте кнопку і починайте гру. Малюйте свої хрестики в будь-яких доступних місцях на ігровому полі. Уявіть що це гра проти вашого друга, яка відбувається під час того, коли ви їдете в машині та малюєте гру на склі. Хто ж переможе? Спробуйте скласти ряд із трьох хрестиків раніше, ніж суперник збере ряд із трьох нуликів. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Хрестики-нулики на склі, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.6923076923077 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 13)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Water Mist Tic Tac Toe.
  • Вона отримала оцінку 3.7 з 5, проголосувало 13 чоловік(а).
  • Дата релізу: Квітень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри