Гра Хрестики-Нолики: 4 в Ряд

Гра "Хрестики-Нолики: 4 в Ряд" - це ще одна альтернатива стандартній грі з класичними правилами. Тут на вас чекає також гра з хрестиками і нуликами, ось тільки для перемоги потрібно розташувати ваші 4 хрестики (або нулики) по горизонталі, вертикалі або діагоналі. Є лише одна умова: фігури можна ставити лише в самий низ поля або ж на інші фігури зверху.

Гра має 2 основні режими, на одного гравця, де ви гратимете проти бота, і режим з другом, де ви гратимете разом зі своїм другом на одному комп'ютері. У кожному з режимів є також вибір розміру ігрового поля, це може бути поле 6на7, 7на8, 7на9 і 7на10. Складність гри не залежить від розміру ігрового поля.

Як грати?

Обирайте ігровий режим і розмір поля, а потім приступайте до гри. Обидва гравці ходять по черзі, як і в класичній версії гри. Встановлюйте свої хрестики або нулики на порожні клітинки ігрового поля. Намагайтеся якомога швидше зібрати цілісний ряд зі своїх значків. Слідкуйте за діями суперника, він не повинен зібрати ряд із 4-х своїх значків швидше за вас.

Тут розташована онлайн гра Хрестики-Нолики: 4 в Ряд, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
2.9666666666667 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 30)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Tic Tac Toe: 4 in a Row.
  • Вона отримала оцінку 3.0 з 5, проголосувало 30 чоловік(а).
  • Дата релізу: Квітень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри