Гра Хрестики-Нолики: Мультиплеєр

Хрестики-Нолики: Мультиплеєр - це найвідоміша гра, що дає змогу весело провести час! Для того щоб грати, зовсім не потрібно знати багато правил, адже в класичні хрестики-нулики грав кожен! Ця гра має справжній багатокористувацький режим, на відміну від усіх інших ігор і це дуже круто! Ви зможете пограти з другом на одному комп'ютері або зі справжнім суперником!

Отже, гра має 2 основні режими: локальний і мультиплеєр. У локальному режимі ви гратимете локально, без виходу в інтернет, а значить уся гра відбуватиметься виключно на вашому комп'ютері. Локальний режим також має вибір із ще двох режимів: гра проти комп'ютера та гра на двох гравців. Також у локальному режимі доступний вибір поля розміром 3х3, 5х5 і 7х7. Просто обирайте відповідний режим, у якому хочете грати, і приступайте. Грайте самі проти штучного інтелекту або ж зі своїм другом.

Мультиплеєр режим має всього лише одне ігрове поле розміром 3х3 і нічого більше. Тут на вас чекають найстандартніші правила хрестиків нуликів, але грати ви будете з абсолютно різними людьми з будь-яких точок світу. Всі люди, які зайдуть у багатокористувацький режим зможуть зіграти проти вас або ж один проти одного. Кожен гравець може створювати свою ігрову кімнату або ж просто натиснути клавішу "швидка гра", що дасть можливість приєднатися до першої-ліпшої гри проти випадкового гравця.

Як грати?

Щоб перемогти, зробіть ряд із трьох хрестиків або нуликів, перш ніж це зробить суперник. Торкніться клітинки, куди ви хочете поставити знак, і першим створіть лінію з 3 або 4 знаків. Якщо класична дошка 3x3 вам набридла, спробуйте ігрове поле більшого розміру, як 5x5 і 7x7, де переможна лінія повинна складатися з 4, а не 3 знаків. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Хрестики-Нолики: Мультиплеєр, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.6875 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 16)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Tic Tac Toe Multiplayer.
  • Вона отримала оцінку 3.7 з 5, проголосувало 16 чоловік(а).
  • Дата релізу: Квітень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри