Гра Хрестики-Нолики Різних Розмірів

Гра "Хрестики-Нолики Різних Розмірів" - це всім відома і знаменита гра в хрестики-нулики, ось тільки з різними режимами гри, які повністю відрізняються від класичної гри. Загалом, гра має приємний інтерфейс, просту графіку і взагалі це гра дитинства!

Грайте наодинці або з другом у двох основних режимах: за розмірами та без кордонів. Безмежний режим - це ігрове поле з необмеженим розміром, у якому потрібно побудувати лінію з 5ти хрестиків або нуликів поспіль. Поле в цьому режимі постійно збільшується автоматом, коли гравці наближаються до кордонів. Другий режим це режим за розмірами. Є такі розміри: 3х3, 4х4, 5х5, 6х6 і 7х7. Кожен із режимів по-своєму цікавий. Режим 3х3 це стандартний режим, який всі знають і до якого всі звикли. Решта ж режимів є не дуже популярними, але також дуже цікавими. У кожному з цих режимів потрібно створити ряд значків відповідної кількості. У режимі 4х4, для перемоги потрібно створити лінію з 4 хрестиків або нуликів, а в режимі 7х7 потрібно створити лінію з 7 значків.

У режимі гри один проти одного ви зможете змагатися зі своїми друзями або батьками і довести свою перевагу. А ось у режимі проти комп'ютера, грати буде дуже складно, адже цього бота дуже складно перемогти! Однак треба вчитися грати в цю просту, але водночас і підступну гру з комп'ютером.

Гра неодмінно підійде як дітям так і дорослим. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Хрестики-Нолики Різних Розмірів, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.4802259887006 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 177)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Tic Tac Toe of Different Sizes.
  • Вона отримала оцінку 3.5 з 5, проголосувало 177 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри