Гра Прикольні Хрестики-Нолики

Гра "Прикольні Хрестики-Нолики" - це ще одна можливість зіграти в одну з новеньких версій класичної гри Хрестики-Нолики. Замість хрестиків і нуликів тут будуть картинки різних предметів як наприклад: тортик, м'ячик, цукерка, камінь та інше. Гравців як завжди двоє, один з них комп'ютер, а інший гравець це - Ви!

Використовуйте свої навички гри в хрестики-нулики і спробуйте обіграти комп'ютера, складаючи ряди зі своїх предметів. Кожна гра проводиться знову і знову, з можливістю вибору різних іконок своїх героїв. Спробуйте вибрати м'яч і обіграти суперника. У грі також є можливість вибору гравця, який ходитиме першим. Хочете отримати більше шансів на перемогу, тоді ходіть першим, а хочете піддаватися, тоді ходіть другим.

Як грати?

Гра, як і зазвичай, проводиться на ігровому полі розміром 3 на 3. Квадратне поле з клітинками потрібно заповнювати своїми предметами. Намагайтеся створити вертикальний або горизонтальний ряд зі своїх предметів або ж це може бути діагональ. Також стежте за діями суперника, не можна дозволити йому виграти. Просто встановлюйте свої предмети в потрібні місця, щоб захищатися і атакувати. Ця прикольна гра не залишить байдужим жодного любителя цього жанру ігор!

Тут розташована онлайн гра Прикольні Хрестики-Нолики, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
2.7142857142857 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 14)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Unbeatable Tic Tac Toe.
  • Вона отримала оцінку 2.7 з 5, проголосувало 14 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри