Гра Мульти Хрестики-Нолики

Мульти Хрестики-Нолики - це розширений варіант стандартної класичної гри в хрестики-нулики. Тут вам доступно 2 основні режими, гра проти комп'ютера та гра на двох гравців. У кожному з цих режимів є ще й вибір режиму гри з різним розміром ігрового поля. Всього 3 варіанти: 3х3, 5х5, і 10х10. Кожен варіант ігрового поля по своєму цікавий, але стандартним варіантом і найбільш популярним є розмір 3х3.

Правила гри залишаються незмінними. У грі як завжди бере участь не більше і не менше 2-х гравців, це може бути гравець-гравець або гравець-комп'ютер. Кожному гравцеві даються для гри хрестики або нулики. Для перемоги потрібно заповнити горизонтальну, вертикальну або діагональну лінію на ігровому полі. На полі дрібного розміру, потрібно заповнити лише одну лінію для перемоги, а на великих полях таких ліній може бути багато і перемагає в кінці той гравець, у якого найбільше ліній.

Як грати?

Обирайте режим гри, розмір ігрового поля і приступайте. Встановлюйте свої хрестики або нулики в потрібних місцях, щоб створювати виграшні лінії та діагоналі. Прораховуйте кожен хід і спробуйте розробити власні варіанти тактики і стратегії для кожної нової партії гри.

У процесі гри вас радуватиме спокійна музика і красиве ігрове поле, тож грати буде не нудно. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Мульти Хрестики-Нолики, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.7191011235955 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 89)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Multi Tic Tac Toe.
  • Вона отримала оцінку 3.7 з 5, проголосувало 89 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри