Гра Хрестики-Нолики: Різдво

Гра "Хрестики-Нолики: Різдво" - це ще одна чудова можливість весело провести час у зимові свята і не тільки. Свято різдва, як і завжди, символізується настанням холодної пори року, а також ялинкою, вертепом, сніговиком, свічками і масою цукерок. Кожна дитина любить це свято так само, як і Новий Рік. Спеціально під тематику Різдва і була створена гра з хрестиками-нуликами, в яку може грати кожна дитина і кожен дорослий. Якщо ви любите грати в прості хрестики-нулики, тоді ви потрапили за адресою.

Вашій увазі представлено нову, красивішу версію гри, що має гарну графіку, звукові ефекти і масу унікальних можливостей.

Гра має всього 2 режими, на одного гравця і на двох. У першому режимі грати буде одна жива людина і комп'ютер, а в другому режимі грати зможуть 2 живих гравця, які будуть сидіти за одним комп'ютером і ходити по черзі. У режимі одного гравця, вам належить грати проти Грінча і перевірити свої можливості!

Як грати?

Встановлюйте на квадратному ігровому полі свої предмети, нехай це буде смачне печиво у формі нуликів або святкові хрестики. Гравець, який першим складе цільну лінію з трьох своїх значків, вважатиметься переможцем. Грайте спочатку проти комп'ютера і навчіться всім його прийомам і варіантам ходів, а потім спробуйте грати проти своїх друзів у режимі один на один. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Хрестики-Нолики: Різдво, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.8666666666667 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 15)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Noughts and Crosses Christmas.
  • Вона отримала оцінку 3.9 з 5, проголосувало 15 чоловік(а).
  • Дата релізу: Травень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри