Гра 3Д Хрестики-Нолики: Друг проти Друга

Гра "3Д Хрестики-Нолики: Друг проти Друга" нагадує нам класичну версію хрестиків-нуликів, і по суті це так і є. Єдиною відмінністю є незвичайна 3Д графіка і дивовижний ефект з переворотом плиток. Якщо в стандартній версії гри, хрестики і нулики просто малюються на клітинках ігрового поля, то тут клітинки перевертаються іншою стороною і отримують зображення хрестиків і нуликів.

У гру, як і завжди, грають два реальних гравці і грають вони один проти одного. Тут немає комп'ютера і немає штучного інтелекту, беруть участь тільки справжні люди-гравці. Якщо ви хочете взяти участь у цьому поєдинку, тоді швидше шукайте собі напарника і кличте його грати в цю чудову гру.

Як грати?

Заздалегідь визначтеся, хто ходитиме першим, а хто другим. Перший гравець завжди ходить хрестиком, а другий гравець - нуликом. Як же перемогти? Та дуже просто! Для цього необхідно скласти смужку з хрестиків або нуликів. Смужка має містити 3 однакових значки і може бути вертикальною, горизонтальною або діагональною. Гравець, який першим збере цілісну лінію - перемагає!

Тут розташована онлайн гра 3Д Хрестики-Нолики: Друг проти Друга, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.6363636363636 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 66)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — 3D Tic Tac Toe: Friend vs Friend.
  • Вона отримала оцінку 3.6 з 5, проголосувало 66 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри