Гра Хрестики Нулики: 5 в Ряд на Великому Полі

Хрестики Нулики: 5 в Ряд на Великому Полі - чудова гра, створена за мотивами класичної версії хрестики-нулики, ось тільки тут ми маємо велике ігрове поле розміром 15 на 15. Ви будете грати проти комп'ютера, який має чудовий штучний інтелект і зможе обіграти багатьох гравців без особливих зусиль.

Для перемоги в цій грі потрібно скласти цілий ряд із 5-ти хрестиків або нуликів, водночас ряд може бути як вертикальний, так і горизонтальний або діагональний. Обидва гравці ходять по черзі і встановлюють свій значок у будь-яку з вільних клітинок.

Як грати?

Щоб перемогти в грі потрібно першим скласти цілий ряд з 5-ти своїх фігур і не дати зробити цього вашому супернику. Ви можете наближати і віддаляти ігрове поле, щоб налаштувати найзручніший для себе вид гри. Для початку зіграйте кілька ігор, щоб подивитися як грає ваш суперник і навчитися в нього різних прийомів. Після цього можна застосовувати ці ж прийоми проти вашого суперника і, можливо, таким чином вам вдасться виграти.

Тут розташована онлайн гра Хрестики Нулики: 5 в Ряд на Великому Полі, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
2.7696629213483 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 356)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Tic Tac Toe: 5 in a Row on the Big Field.
  • Вона отримала оцінку 2.8 з 5, проголосувало 356 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри