Гра Хрестики-Нолики: Яндекс

Грати в хрестики нулики дуже весело і цікаво, особливо якщо ви хочете скоротати час і розважитися. Грати в хрестики-нулики можна навіть без ручки і зошита, адже гра працює в режимі онлайн!

Гра "Хрестики-Нолики: Яндекс" - заснована на класичній версії хрестиків-нуликів, але має цілу низку відмінностей. Тут ми маємо повністю не обмежене за розміром ігрове поле, яке зростає просто під час гри. Для вибору доступно всього два основних режими: на одного гравця і на двох гравців. У першому режимі гравець гратиме проти комп'ютера, а в другому, гравець гратиме проти другого гравця. Таким чином можна потроїти найрізноманітніші розваги і перевірити своє логічне мислення, встановлюючи хрестики і нулики по всьому ігровому полю.

Як грати?

Для перемоги постарайтеся вибудувати в ряд 5 хрестиків по горизонталі, вертикалі або діагоналі. Зробити це потрібно швидше ніж вам суперник, інакше він виграє, а ви програєте. Будуйте свою стратегію гри вже з перших секунд. Перекривайте фігури вашого суперника і не давайте йому будувати свій ряд, закривайте його фігури з усіх боків і намагайтеся побудувати свій ряд, так, щоб суперник навіть не помітив цього. Якщо справжнього гравця можна обдурити, то з комп'ютером буде набагато складніше, просто обіграти його не вийде!

Тут розташована онлайн гра Хрестики-Нолики: Яндекс, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.5 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 46)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Tic Tac Toe: Yandex.
  • Вона отримала оцінку 3.5 з 5, проголосувало 46 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри