Сабвей Серф Грати Онлайн

Сабвей Серф Грати Онлайн - це оригінальна версія гри Subway Surfers, де наші улюблені герої вирушили у величезне місто Нью-Йорк. Тут вони будуть знову бігати по лініях метро і ухилятися від поїздів і вагонів, що летять на всій швидкості. Гра має чудову 3Д графіку і відмінне керування, що робить ігровий процес дуже захопливим.

Допоможіть нашим героям: Джейку, Трікі і Фрешу втекти від злісного Інспектора і його собаки, які будуть ганятися за ними протягом всієї гри. Бігайте по коліях залізниці і встановлюйте нові рекорди за кількістю набраних очок і зароблених монет. В ігровому магазині ви зможете прикупити бусти одноразового використання, це може бути: дошка для серфа, коробка з сюрпризом, бустер очок або ж швидкий старт. Так само в магазині є поліпшення багаторазових бустів, які ви підбираєте під час пробіжок. Покращуйте реактивний ранець, магніт, черевики і подвоєння очок. Всі ці прокачування зроблять ваші бусти дуже довгими за часом.

Грайте якомога більше, щоб встановити найбільший рекорд у грі "Сабвей Серф"! Вчіться бігати як справжній майстер паркуру і допоможіть хлопцям весело проводити час у цьому красивому місті! Виконуйте різні завдання й отримуйте нагороди у вигляді ключиків для відродження або ж у вигляді різних предметів, які допоможуть вам відкрити нових персонажів. Хочете грати Франком, Королем або Ніндзя? Тоді вам доведеться заслужити чимало нагород, щоб їх розблокувати. Грайте щодня і збереження допоможуть вам швидко відкрити всіх персонажів і прокачати бусти. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Сабвей Серф ти Онлайн, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.2540183995834 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 28805)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • or - управління
  • подвійний клік or - використовувати дошку
  • - пауза/меню
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Subway Surf Play Online.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 28805 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2013.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри