Гра Війни Цивілізацій: Усі частини

Гра "Війни Цивілізацій: Усі частини" це збірка всіх 4-х частин гри, а саме: 1-Початок, 2-Острови, 3-Епічна та 4-Лед. Кожна частина повністю опрацьована і має свій унікальний світ та вибір воїнів, з яких можна побудувати свій новий світ. Грайте і проходьте всі 4 частини, якщо зможете!

Війни Цивілізацій - це чудова стратегічна гра про мудрість і хитрість, у якій вам належить узяти участь у війні трьох цивілізацій. Світ перебуває у стані війни, зараз і назавжди. "Війни Цивілізацій" це не проста, епічна і напружена гра про глобальні конфлікти, яка забере життя незліченних тисяч людей. Виберіть свою сторону, виділіть місце на карті, а потім побудуйте свою армію, модернізуйте свою зброю, навчайте своїх солдатів, розвивайте транспорт і лінії постачання, плануйте ворожі захоплення ваших сусідів, вступайте у війну і ніколи не здавайтеся. "Цивілізаційні війни" - це гра, яка заохочує довгострокову стратегію і повільно витрачає ваш час, перш ніж ви завдасте удару. У бою вам, можливо, доведеться використовувати тактичну логіку, щоб визначити найоптимальнішу форму бою, але в довгостроковій перспективі цю гру виграють генерали, які знають, як планувати свої дії.

Як грати?

За допомогою миші натискайте на різні ігрові меню та обирайте потрібні параметри. Більшість взаємодій у цій грі здійснюється за допомогою миші для навігації, клацання, щоб вибрати і перетягнути на місце.

Обирайте одну з рас і починайте відстоювати права та свою територію. Основною метою є захоплення нейтральних і ворожих будівель, серед яких є головні будівлі, хатини, сторожові вежі та інше. У яких будівлях, чисельність ваших воїнів постійно зростає, тож їх можна одразу відправляти в бій. Захоплюйте побільше будівель і направляйте всіх воїнів на завоювання чужих будівель. Проходьте рівні та відкривайте нові можливості. На деяких картах ви зустрічатимете величезних монстрів, які заважатимуть вести бойові дії. Заробляйте очки талантів і кристали, щоб прокачувати свої навички та вміння. Проходьте рівень за рівнем і просувайтеся глобальною картою далі й далі. На шляху на вас чекає безліч складних битв і воєн, тож буде не нудно.

Тут розташована онлайн гра Війни Цивілізацій: Усі частини, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.1373589913736 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1507)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Civilizations Wars: Master Edition.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 1507 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2017.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри