Гра Губка Боб: Викрадена Формула Крабсбургера

Вас вітає гра "Губка Боб: Викрадена Формула Крабсбургера"! Всі ми знаємо найзахопливіші пригоди з життя Губки Боба і його друзів! У великому підводному королівстві Бікіні Боттом ведеться постійне протистояння. Про це ми сьогодні дізнаємося із захопливої гри-головоломки про викрадені крабсбургери. Ось знову цей злий Планктон знову задумав щось огидне! Він вирішив викрасти секретну формулу крабсбургера містера Крабса. Цього не повинно статися! Щоб врятувати своє досягнення великий керівник ресторану вживає всіх заходів щодо захисту свого дітища. Його кохана дружина на ім'я Карен вимкнула сигналізацію, а він у захисній формі прямує до ресторану. Допоможіть Губці Бобу не дати викрасти формулу крабсбургерів цього прекрасного ресторану в Бікіні Боттом!

Як грати?

Вашим завданням є протягом усіх тридцяти рівнів у цій захопливій головоломці впоратися з усіма завданнями: дістати крабсбургер і вибратися з приміщення. Для цього у вас буде все необхідне обладнання. Застосовуйте для рятівної операції всі такте підручні засоби: вентилятори, двері, кнопки. Тільки будьте обережні, щоб не натрапити на гострі шипи та інші небезпечні предмети, які з'являтимуться вгорі або знизу. Намагайтеся не потрапити до лап Планктона і його помічника робота Манроема. Бажаємо удачі в порятунку формули крабсбургерів!

Тут розташована онлайн гра Губка Боб: Викрадена Формула Крабсбургера, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.7543252595156 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 289)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Spongebob Planktons Patty Plunder.
  • Вона отримала оцінку 3.8 з 5, проголосувало 289 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри