Гра Знаменитості: Осінні Образи з гарбузом і спеціями

Осінь - сезон теплого чаю, затишних домашніх атмосфер, теплих светрів і душевних розмов. У сьогоднішній грі вам доведеться попрацювати стилістом для відомих знаменитостей і допомогти їм підібрати осінні образи з елементами гарбузів і спецій. Осінній гардероб дуже простий, він складається практично в одній колірній гамі, що дає змогу додати в образ яскраві аксесуари. Наші зірки шалено люблять осінь, адже можна одягнути оверсайз светр, чоботи і доповнити образ красивим поясом, і образ буде дуже стильним і максимально зручним. Ну як вам таке завдання, впораєтеся? Давайте разом з нами перевіримо наскільки хороший стиліст з вас вийде!

Як грати?

У грі на вас чекатимуть п'ять дівчат, які користуються великою популярністю. Хтось відомий блогер, хтось популярна співачка або відома актриса. Ваше завдання підібрати для кожної знаменитості унікальний осінній образ. Ми вже вибрали першу дівчину і готова почати створювати образ з красивого макіяжу. Постарайтеся нафарбувати знаменитість природно, щоб підкреслити її красу. Для цього використовуйте тон для обличчя, туш, тіні для повік, губну помаду та інші косметичні засоби. Далі, ми зможемо відвідати гардеробну, щоб дізнатися, що ж заховано в шафі знаменитості. Виберете гарну зачіску, верх і низ або ж гарну сукню. Не забудьте вибрати верхній одяг, адже на вулиці осінь, а це значить, що від куртки або жакета наша героїня не відмовиться. Для завершення образу, давайте виберемо окуляри і сумочку. Вау, у вас вийшло створити дуже крутий осінній образ, від якого так і віє ароматними спеціями. Але не забувайте, що у вас ще чотири дівчини, які так само хочуть одягнути на себе осіннє вбрання. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Знаменитості: Осінні Образи з гарбузом і спеціями, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.44 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 25)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Celebrity Fall Pumpkin Spice Looks .
  • Вона отримала оцінку 3.4 з 5, проголосувало 25 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри