Гра Понг на Двох

Гра Понг на Двох - це проста аркадна гра з графікою режимі 2Д, заснована на тенісі. Це одна з перших електронних ігор, яка імітує гру в настільний теніс. Гра призначена для двох гравців, які керують рухомими платформами, що рухаються, які використовуються замість ракеток. Тенісний стіл це просто прямокутне поле сірого кольору, на якому літає кулька. Верх і низ столу, дві довгі сторони мають борти, від яких кулька може відбиватися. Ну а бічні сторони захищають гравці, за допомогою ракеток.

Гра йде на рахунок і якщо один гравець пропускає м'яч за межі поля, суперник отримує одне очко і також навпаки. Все як у тенісі, тільки простіше! Грайте і спробуйте відбивати всі кульки, в якому б напрямку вони не летіли. Вираховуйте траєкторію польоту і визначайте місце, де потрібно відбити кульку.

Як грати?

Для початку гри потрібно запросити одного зі своїх друзів або близьких, щоб він сів з вами за одним комп'ютером і приступив до гри. Кожен матч триває до 3 очок, гравець, який першим набирає 3 очки - перемагає. Для кожного гравця виділені свої клавіші для управління і це класно!

Тут розташована онлайн гра Понг на Двох, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Понг
3.6666666666667 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 6)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Управління гравець 1:
Керування гравець 2:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Pong for Two Players.
  • Вона отримала оцінку 3.7 з 5, проголосувало 6 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри