Гра Понг Оригінал

Понг одна з перших коли-небудь створених комп'ютерних ігор. Ця проста гра, схожа на теніс, включає в себе дві ракетки і м'яч. Мета полягає в тому, щоб перемогти свого супротивника, набравши першим 10 очок. Гравець отримує очко, щойно противник пропускає м'яч. У гру можна грати з двома гравцями-людьми або одним гравцем проти бота, керованого комп'ютером. Спочатку гру розробив Аллан Алкорн і випустила 1972 року корпорація Atari. Незабаром Pong домоглася величезного успіху і стала першою комерційно успішною грою. У 1975 році Atari випустила домашню версію Pong (у першу версію грали на аркадних автоматах), яку було продано тиражем 150 000 одиниць. Сьогодні Pong Game вважається грою, яка поклала початок індустрії відеоігор, оскільки вона довела, що ринок відеоігор може приносити значний дохід.

Ось така історія відома нам і сьогодні, коли під рукою є комп'ютери та планшети, на яких, без особливих проблем, можна грати в оригінальний Понг!

Як грати?

Обирайте режим на одного гравця або на двох. Обирайте керування, це може бути мишка або клавіатура. Потім вибирайте режим складності комп'ютера, це може бути легкий, середній або важкий. Після старту гри, керуйте вашою ракеткою і відбивайте м'ячик, щоб він летів у напрямку до іншого гравця. Використовуйте всю свою спритність і реакцію, щоб обіграти будь-якого суперника і показати свої навички гри в Понг!

Тут розташована онлайн гра Понг Оригінал, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Понг
3.1666666666667 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 12)
Управління гравець 1:
  • - пауза
  • - вихід
  • or
Керування гравець 2:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Pong Original.
  • Вона отримала оцінку 3.2 з 5, проголосувало 12 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри