Гра Понг Футбол

Понг Футбол це спортивна гра в Понг, змішана з елементами тенісу, де гравець повинен забивати м'ячі у ворота суперника, щоб забезпечити перемогу в матчі. Понг-футбол це також і гра з м'ячем, в якій вам потрібно атакувати суперника і рятувати свої ворота. Перемістіть губку, щоб закрити свої ворота і відбити м'яч, і постарайтеся набрати п'ять очок, щоб перемогти.

Гра заснована на тенісі, але тут присутні й елементи футболу. Головна особливість це рикошет. Коли м'яч вдаряється об стіни, відбувається рикошет і він продовжує рухатися далі, змінивши напрямок. Ви граєте проти комп'ютера, який виставлений у ролі вашого суперника і він спробує вам протистояти. Гра йде на рахунок до 5 голів, хто першим досягне цілі, той і переможець.

Як грати?

Гра має 2 рівні складності, середній і важкий. На важкому рівні швидкість м'яча набагато більша, ніж на середньому, але це не заважає перемагати. Пересувайте свою ракетку вправо і вліво, а також стежте за рухами м'яча і передбачайте його напрямок. Грайте в цю веселу гру з кумедною музикою і розважайтеся.

Тут розташована онлайн гра Понг Футбол, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Понг
3.6666666666667 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 3)
Керування у грі:
  • or
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Pong Football.
  • Вона отримала оцінку 3.7 з 5, проголосувало 3 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри