Гра Спінбол 3Д

Спінбол 3Д це нова тривимірна онлайн гра в Понг для ПК і мобільних пристроїв, схожа на стару флеш-гру (Curveball) початку 2000-х років. Спробуйте обіграти комп'ютер на рівнях зі зростаючою складністю і подивіться, як ваш результат порівнюється з іншими гравцями. Якщо в Понг гра відбувається в 2Д режимі, то тут у нас ігрове поле в 3Д режимі і являє собою прямокутну кімнату, в якій і відбувається процес гри. М'яч літає з боку в бік, а гравці відбивають його за допомогою невеликих квадратних платформ, це по суті і є ракетки.

Як грати?

Керуйте ракеткою за допомогою миші (або сенсорного екрана на мобільному телефоні) проведіть ракеткою вгору, вдаряючи по м'ячу, щоб застосувати верхнє обертання. М'яч буде обертатися вперед і прискорюватися вниз. Проведіть ракеткою вниз, ударяючи по м'ячу, щоб застосувати зворотне обертання. М'яч буде обертатися назад і прискорюватися вгору. Так само застосування бічного обертання змушує м'яч відхилятися в будь-яку сторону. Це допоможе вам обіграти суперника, яким і буде гравець-комп'ютер.

Уся гра розділена на рівні і кожен пройдений рівень зберігається з найкращим вашим результатом. Після програшу або виходу в меню, все в будь-який момент можете продовжити гру почавши з будь-якого рівня. Кожен новий рівень все складніший за попередній, але потрібно постаратися і виграти. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Спінбол 3Д, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Понг
4 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 4)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Spinball 3D.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 4 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри