Гра Неон Понг 2

Гра "Неон Понг 2" пропонує вам знову зіграти в класичну гру на основі тенісу і старого стилю. У цій грі є два основні режими, класичний і прискорений. У класичному швидкість м'ячика не підвищується, на відміну від прискореного, в якому кожен удар м'ячика збільшує його швидкість. Також є режим на одного гравця, який грає проти комп'ютера і режим на двох гравців, коли вони обидва грають один проти одного.

Окрім цього, у грі є багато функцій, яких ви не зустрінете в інших іграх понг. Наприклад, м'яч набиратиме швидкість, коли торкнеться платформи. Ви маєте бути обережні з положенням платформи на цій швидкості. Якщо ви не можете втримати м'яч, ваш противник отримує одне очко. Під час гри, на полі з'являтимуться різні бонуси, підбираючи які, гравці можуть збільшувати свої платформи, роздвоїти м'ячик або прискорити його.

Як грати?

Пересувайте вашу платформу вправо і вліво, щоб відбивати м'ячик. Набирайте очки та забивайте голи супернику. Гра йде до 7 перемог, той хто першим набере 7 перемог - виграє. Готові до змагань у неоновий Понг? Тоді приступайте!

Тут розташована онлайн гра Неон Понг 2, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Понг
5 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 2)
Управління гравець 1:
Керування гравець 2:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Neon Pong 2.
  • Вона отримала оцінку 5.0 з 5, проголосувало 2 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри